sâmbătă, 1 august 2015

HOPE FOR ALINA - The Battle with Cancer continues…


Dragi Prieteni, Alina’s Angels,

vă mulțumim din nou pentru ajutorul acordat începând din martie 2013 pentru ca Alina să poată beneficia de tratamentul doctorului Burzsynski, din Houston (Texas, USA). Inițial tratamentul a fost prescris pentru un trial de șase luni. Succesul evident al acestuia ne-a făcut să continuăm, iar acum este indispensabil pentru continuarea luptei împotriva cancerului de sân (last stage).

În aprilie 2013, ajunsă la Clinica Burzsynski din Houston, Alina a început o terapie experimentală, care, după cum spuneau doctorii de acolo, dacă dădea rezultate, trebuie urmată până la vindecare, inclusiv un an după. Astăzi, încurajați de rezultatele acestei terapii, suntem obligați să mergem mai departe. Markerii tumorali au scăzut considerabil, multe dintre metastazele cele mai periculoase au dispărut (în special cele de pe suprafața cerebeloasă și de la plămâni), dar lupta trebuie să continue.

Acum, însă, am epuizat resursele financiare, ba chiar și pe cele care au provenit dintr-un network personal extreme de generos. Singura șansă este, din nou, crowdfunding-ul, generozitatea oamenilor simpli. Alina are nevoie de noi resurse pentru a beneficia în continuare de un tratament upgradat în luna mai a acestui an, la ultima vizită la Clinica Burzsynski din Houston. Previziunile sunt destul de bune, dar, oricum, în orice condiții, Alina își dorește să supraviețuiască pentru familie și mai ales pentru Andi, care ajuns la 14 ani, în anul în care va da examenul de capacitate, de admitere la liceu.


(mai 2015, la Clinica Burzsynski, Houston - Texas)


După cum o știu toți cei ce i-au fost aproape, Alina este o luptătoare, o supraviețuitoare, o sursă de inspirație și de motivație pentru multe alte femei care se luptă cu cancerul de sân. Tocmai de aceea, în acest an, Alina a pus bazele unei asociații, “Tree Of Life”, care își propune să ajute bolnavii de cancer, punând în lumină și în dezbatere publică tratamente clasice și alternative cât mai eficiente, conectându-i pe cei în suferință cu cât mai multe soluții, promovând solidaritatea și umanismul.

Dear All, Alina’s Angels,

vă rugăm să fiți din nou alături de Alina și de lupta ei neobosită pentru viață și speranță!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu